Trygga entreprenadprojekt utan överraskningar

Rikstäckande entreprenör med lokala förankringar och kontor som täcker hela Sverige

Trygga fönsterentreprenader utan överraskningar

Rikstäckande entreprenör med lokala förankringar och kontor som täcker hela Sverige

Välkommen till oss

Entreprenadprojekt Täby AB

Entreprenadprojekt Täby AB (EPT) grundades 2016. Med bred kompetens och många års erfarenhet inom bygg och fönsterentreprenader är vårt fokus att överlämna färdiga projekt till nöjda kunder i hela Sverige.

Fönsterbyte

För fastigheter & BRF.

Fasadrenovering

Fasaden-grunden för första intrycket.

Rådgivning

Vi hjälper & guidar er från fråga till slutförande.

Sanering

Trygg, utbildad & certifierad.

Bulleråtgärd

Senaste nyheterna

Nytt projekt med bulleråtgärder i Norra Norrbotten

EPT kommer via ramavtalet med Trafikverket att utföra bulleråtgärder längs väg i Norra Norrbotten.

Projektet avser 50 utsatta fastigheter i Pajala, Övertorneå, Överkalix samt Kiruna kommun som kommer att får åtgärder i form av nya fönster, dörrar samt ventiler. Arbetet beräknas starta i Mars och vara klart till Vintern 2021

EPT har dom senaste åren specialiserat sig på just såna här projekt och är idag ledande inom Sverige inom området samt Trafikverkets största leverantör på bulleråtgärder. EPT specialiserar sig idag på 2 olika områden, bulleråtgärder samt komplexa fönsterbyten till flerfamiljshus.

-EPT har senaste åren haft en stark och positiv utveckling. Vi fortsätter att utveckla företaget och organisationen så vi kan nå våra mål samt vår vision att långsiktigt växa med lönsamhet och kvalitetsförbättringar med våra kunder och samarbetspartners. Att på sikt vara förstahandsvalet när det gäller pris, kvalitet och relationer i nya fönsterprojekt.

Har ni frågor om buller eller om ramavtalet? Kontakta då våran avtals ansvarig Peter Cederholm

Bulleråtgärder längs Nynäsbanan

EPT har vunnit upphandlingarna om etapp 1 och 2 i Trafikverkets stora Stockholmprojekt "Ej spårnära bulleråtgärder Nynäsbanan". I dessa nya avtal ska ca 180 st fastigheter i Stockholm och Huddinge kommun få bulleråtgärder i form av nya fönster, dörrar samt ventiler. Arbetet beräknas starta i Januari och vara klart till sommaren 2021.

Dessa avtal är etapp1 och 2 av totalt 4 st etapper i projektet.

Läs mer om projektet här på Trafikverkets hemsida

EPT har dom senaste åren specialiserat sig på just såna här projekt och är idag ledande inom Sverige inom området samt Trafikverkets största leverantör på bulleråtgärder.

EPT specialiserar sig idag på 2 olika områden, bulleråtgärder samt komplexa fönsterbyten till flerfamiljshus.

-EPT har senaste åren haft en stark och positiv utveckling. Vi fortsätter att utveckla företaget och organisationen så vi kan nå våra mål samt vår vision att långsiktigt växa med lönsamhet och kvalitetsförbättringar med våra kunder och samarbetspartners. Att på sikt vara förstahandsvalet när det gäller pris, kvalitet och relationer i nya fönsterprojekt. Nu är vi ett steg närmare verksamhetsmålet att bli ett av Sveriges ledande företag inom branschen, berättar VD, Peter Cederholm

Nationellt ramavtal med Trafikverket

Innan sommaren så ingick EPT ett ramavtal med Trafikverket avseende bulleråtgärder längs Sveriges vägar samt järnvägar.

Avtalet har precis kommit igång och det finns många utsatta områden i Sverige som behöver åtgärder för att få bättre inomhusklimat.

Inom ramavtalet har Trafikverket rätt att avropa åtgärder till ett värde upp till 5 milj per projekt utan att behöva gå ut på LOU.

Vi hoppas att med detta avtal kunna hjälpa så många fastighetsägare och boende som möjligt för ett bättre klimat.

Har ni frågor om buller eller ramavtalet? kontakta då våran avtals ansvarig Peter Cederholm